15.6" FHD Prenosni računalnik, LCD Zaslon NT156FHM-N43 NT156FHM-N61 N62 N156BGA-EA3 N156HGA-EA3 N156HCA-EBA B156HAN02.1/2/8 1920x1080 30PIN

0 Ocene
€67.66

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dobrodošli v naši trgovini

POMEMBNO

Preden ste jih naročili, ima v primeru kakršne koli napake & težave v naše poslovanje, prosim, pustite nam sporočilo, kot je spodnje informacije za dvojni potrjuje, da zmaga ta posel skupaj.

Bomo poslali združljivi eden namesto če originalna iz parka.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da.Hvala za vaše razumevanje.

1.LCD ime modela v roko zdaj.

2.Vaš prenosnik ime.

3.Pošlji nad informacije nas in bomo odgovor vas v 24 urah za hitro in desno posel ,hvala.

Opis

15.6" FHD Prenosni računalnik, LCD Zaslon NT156FHM-N43 NT156FHM-N61 N62 N156BGA-EA3 N156HGA-EA3 N156HCA-EBA B156HAN02.1/2/8 1920x1080 30PIN

Velikost zaslona: 15.6 cm

Vrsta izdelka: LCD Zaslon (brez dotik)

Ločljivost: 1920x 1080

Signal Vmesnik: 30 zatiči Priključek

Garancija: 7 dneh vrnili kupnino. 90 dni garancije vključeni.

Pakiranje: Antistatic bag in box (100% Testiranje Pred Odpremo).

Plačilo

1. Alipay(DEPOZITNI) je perferred in varnost.Sprejemamo tudi T/T, Westren Union, Paypal, Kreditne Kartice, itd.

2. Izdelek, ki se pošiljajo izven Kitajske bodo imele uvoznih dajatev, davkov in dajatev, itd.Te pristojbine niso zajeti bodisi cen ali stroškov prevoza proizvoda, in so odgovornost prejemnika.

3. Da bo preklicana presega 7 delovnih dni na neplačanem postaje.

Dostava podrobnosti

1. Prejemnik mora biti vaše ime in priimek ali podjetje, je polno ime.

2. Mi test enega po enega, preden odpremo, 100% delajo dobro, preden odpremo.Prosimo, bodite prepričani nakup.

3. Smo strokovno ekipo, da pack je zelo dobro, da bi se izognili poškodbam, zato prosimo, da ne skrbite za paket.

4. Podpiramo pošiljke, ki jih Tvojaenergija.si Standardne Dostave , ePacket, e-EMS itd.Če želite, da izberete hitro in zanesljivo odpremo podjetje, vas prosimo, da nas kontaktirate po plačilu.In potem moraš imeti tovora.Hvala, ker ste.

5. Dobavni rok: Bomo ladja vaše blago v 1-2 dneh po potrditvi zaslona, ki je primerna za vaš prenosnik.Zato prosim, povejte nam model, vašega prenosnika ali zaslon, hitro, tako da mi lahko ladja vaše blago v najkrajšem možnem času.

6. Splošno prišel čas:

1) Hitre Dostave:

DHL,UPS,TNT,Fedex,da po vsem svetu 3-7 Dni.

2) Standardni Način Dostave:

Evropski Countres : Rusija, Španija, velika britanija, Francija, Nizozemska itd 10-20 dni.

Severna Ameriacan Državah: ZDA, Kanada, itd 7-20 dni.

Azija Države: Singapurju, Maleziji, na Japonskem, Indiji itn 6 do 18 dni.

Oddaljenih Držav: 20-35 dni.

Po-Prodaje

1. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije (V večini kupcev je le, da se vrnete problem komponent kot celoten paket).

2. Zamenjajte novo in dobro, če imaš ponarejene izdelke.Vendar se prepričajte, da je ne uporabljajo in ne človek poškodovan.

3. Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili, da smo se vrnili in napišite "darilo" na dostavo stanja.Prosimo, uporabite rednih in nam številko za sledenje.Ko bomo prejeli elemente, bomo popraviti ali jih zamenjati v najkrajšem možnem času.

4. Prosimo, preverite parceli videz skrbno, ko ga prejmete, in potrdi, če obstaja videz poškodbe.Če je poškodovan, se, prosimo, ne podpiše za to in zagotoviti fotografije in video paket, kot tudi dokazilo dokument na vaši lokalni pošti.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga rešiti problem.

5. Vrnitev in Garancije:

1)Če kupite narobe elemente ali jih ne želite predmet, ki ste ga kupili, ga lahko vrnete nazaj k nam v 3-5 dneh, vendar boste morali ponudbo, ladijski promet pristojbina.Hvala.

2)celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

3)Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

4)kupec bo vrnitev ladjar stroškov, če je pokvarjen sami, ali da bi napačen izdelek.

5)Ko prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

6)imate 7 dni, da nas kontaktirate in 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

6. Pomembni Nasveti:

1)Prosimo, testiranje pred določitvi in prosim, ne odstranite oznako preden ste se potrdi izdelek še ni nobenega problema.Če niste strokovnjak, tako da prosim, ne v njihovo namestitev.Kupec enkrat odstranite oznako, ne ponujamo garancijo.

2)Če ste zadovoljni z izdelki po testiranju, potem lahko namestite na vaš računalnik.

Povratne informacije

1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Še naprej bomo, da vam zagotovimo najboljšo storitev.Hvala!

2. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, boste morda so, in se bomo potrudili, da reševanje težav.

3. Prosim, pustite nam sporočilo pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Ponudili vam bomo najboljšo rešitev za reševanje vaše težave, vam bomo nikoli ne pustite, da naše stranke izgubili svoj denar.Vaše razumevanje bo zelo dobrodošel!

4. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Zaradi časovno razliko, vam morda ne bomo mogli odgovoriti na vaša vprašanja takoj.Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, da odziv.Mi bi poskušali naše najboljše, da vam pomaga na enkrat.

Končno, vašo podporo in razumevanje, so zelo cenjeni.Želim vam srečno nakupovanje!

Hvala, ker ste.

Podjetje Uvod

Shenzhen Yingliu Fotoelektrično Co., Ltd

Naše podjetje je glavni izdelki so različne LCD zaslon plošče in dotik plošče od 10 cm do 18 cm.Prodajamo teh plošč v skladu s specifikacijami iz znanih blagovnih znamk, kot so BOE, CSOT,CHIMEI, INNOLUX,AUO, PANDA ,SHARP,LG zaslon in tako naprej.

Naši izdelki se lahko široko uporablja za mnoge blagovne znamke laptop.Zavezani smo k zagotavljanju strokovne in odlična storitev za stranke.

sku: t460461

velikost 15.6inch
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka LZQLY
Podpora Barve 45% NTSC
Vrsta Vmesnika Edp 30 zatiči Priključek
Uporaba Prenosni računalnik
Ločljivost FHD
Postavka Vrsta Prenosnik LCD Zaslon
Sestavnega Dela TFT
Okvir mere 60Hz
Številka Dela 5D10W73207
Združljiv Blagovne Znamke acer, ASUS, HP/Compaq,, Dell(ru), lenovo, Univerzalni Zaslon
Velikost Slikovnih Pik 1920(RGB)*1080
Številka Modela NV156FHM-N48

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…